Sales Agent B2B (bijbaan)

Omschrijving

De Premiepensioeninstelling van Brand New Day is in 2012 opgericht als tegengeluid in de financiële sector, om de trage verzekeraars het nakijken te geven. We zijn ondernemers. Daarin zijn we echt anders. En dat merk je ook als je hier rondloopt. We zien vooral kansen, weinig bedreigingen. Rennen onszelf regelmatig voorbij. Gaan ons geregeld te buiten aan jeugdige overmoed en bravoure. Inmiddels verzorgen we voor ruim 90.000 werknemers en meer dan 3.000 werkgevers de pensioenregeling. En we blijven knetterhard doorgroeien! Vroeger hebben we BinckBank opgericht. Toen werd het tijd voor wat nieuws, en dat is Brand New Day! 


Hoe ziet de functie van Sales Medewerker B2B er dan uit? 

We nemen onze klanten serieus. Onze strategie is simpel: zorgen dat onze klanten zó tevreden zijn, dat ze ons aanraden bij vrienden en kennissen. Als Sales Medewerker ben jij voor vele toekomstige klanten (werkgevers) de eerste kennismaking met Brand New Day. We gaan je hier natuurlijk bij helpen met trainingen en het behalen van WFT-diploma’s. Met een beetje ambitie en een slimme kop, heb je niet alleen een functie te pakken in een ijzersterk team, maar beschik je binnen een jaar ook over WFT diploma’s. Zo moeilijk is dat niet. Vele studenten gingen je voor.  


En dan?  

Je probeert in ieder geval niet te scoren als een roekeloze, gladde salestijger. Je gaat wél vanuit het belang van een werkgever op zoek  naar een win-win situatie. Een werkgever? Ja. Je belt met werkgevers om te onderzoeken of zij interesse hebben in een pensioenregeling voor haar werknemers. Hierbij speel je in op de actualiteit en zoek je de verbinding met de ondernemer. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat de werkgever een pensioenregeling afsluit, maar wel alleen als de werkgever daar ook interesse in heeft. 

Vereisten

Wat past bij ons? 

·         Commercieel inzicht 

·         HBO/WO werken denkniveau 

·         Goede beheersing van de Nederlandse taal 

·         Affiniteit met financiële dienstverlening is een pre

·         Je bent voorstander van verandering in de financiële wereld en vindt het leuk om de gevestigde orde uit te dagen 

Wat krijg je van ons? 

·         Waardevolle toevoeging aan je CV (mede door behalen Wft diploma’s) 

·         Zeer flexibele werktijden zijn mogelijk 

·         Werken bij een uitdagerjonge menseninformeel en een gezonde dosis ambitie

·         Gezellige borrels 

·         Goede bereikbaarheid (vlakbij station Amsterdam Bijlmer Arena)   

Waar wacht je nog op?  

Solliciteer direct! Dan doorloop je binnen 2 weken deze stappen:  

Stap 1: Upload je CV en motivatie.  

Stap 2: Gesprek met Bastiaan van der Hulst en een collega uit het team.  

Stap 3: Contract ondertekenen & aan de slag!  

Vragen?  

Mail naar Bastiaan van der Hulst of Bianca Walraven (personeel@brandnewday.nl). Liever bellen? Dat kan op 020-75 85 380.