Projectmedewerker

Omschrijving

Brand New Day is een beleggingsbank nieuwe stijl. Het geld van onze klanten beleggen we voor de lange termijn. Meestal voor een inkomen voor later (pensioen dus), maar dat kunnen ook de bekende clichés zijn: de studie van een kind of een wereldreis. Dat beleggen doen we op een wetenschappelijke manier, want met serieus geld moet je niet spelen. Serious money taken seriously, zoals een grote private banking concurrent het stelt. Alleen is serious money bij ons gewoon vanaf een geeltje.


Saai, wat we doen? No way! De beleggingsmarkt is extreem groot en concurrerend. Het is speerpunt in de strategie van bijna alle banken en verzekeraars. En daar bemoeien wij ons ook lekker tegenaan. Op onze eigenzinnige manier... vrij en onverveerd.


We zijn geen bankiers, maar ondernemers. Daarin zijn we echt anders. En dat merk je ook als je hier rondloopt. We zien vooral kansen, weinig bedreigingen. Nemen snel beslissingen. Rennen onszelf regelmatig voorbij. Gaan ons geregeld te buiten aan jeugdige overmoed en bravoure. En groeien daardoor exponentieel: we zijn acht jaar oud, maar beheren sinds eind 2017 dik € 2 miljard voor dik 200.000 klanten. Vroeger hebben we BinckBank opgericht, ook vanuit het niets. Toen werd het tijd voor wat nieuws, en dat is Brand New Day!

 

Hoe ziet jouw functie er uit? 

Voor onze afdeling Midoffice zoeken we iemand (V/M) die ziet wat er moet gebeuren en niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. That’s it! Dat kunnen allerlei werkzaamheden en projecten zijn, altijd klantgericht.

 

Onze Midoffice zorgt dat de hele dienstverlening aan onze klanten soepel, foutloos en volgens de regels verloopt. Flink wat projecten worden er geleid om de dienstverlening te verbeteren. Denk aan een project om klanten om te zetten van een gekochte bank naar ons. Of aan het zo soepel mogelijk opvragen van een kopie ID van zo’n 40.000 klanten. Of aan het controleren of boeven geen misbruik maken van onze mooie rekeningen (controles op sanctielijsten en witwassen). Daarnaast voert Midoffice heel wat complexe of gevoelige werkzaamheden voor de Klantenservice uit, zoals bepaalde wijzigingen doorvoeren voor een rekening of het met de nabestaanden afhandelen van een overlijden. 

 

Wat betekent dat precies? 

  • Deelnemen aan kleine en grotere projecten vanuit Midoffice
  • Controles uitvoeren voor sanctiewetgeving, transactiemonitoring en FATCA
  • Testen van door IT nieuw opgeleverde items (wijzigingen MijnBND bijvoorbeeld) 
  • Periodieke verplichte checks uitvoeren met betrekking tot integriteit rekening- en klantgegevens
  • Spilfunctie tussen de Klantenservice en andere afdelingen, zoals Finance, Risk, Beleggen, Operations

Vereisten

Wat past bij ons? 

• WO denk- en werkniveau (diploma’s zeggen ons weinig, intelligentie spreekt ons aan)

• Fulltime beschikbaar 

• Je hebt affiniteit met het deelnemen aan en misschien zelfs leiden van projecten

• Beleggen en fiscaliteiten vind je leuk (of ga je in ieder geval niet van over je nek)

• Als puber geleden onder het juk van een strenge juf of meester die het juiste gebruik van een d, t en dt er feilloos ingeramd heeft  

 

Wat krijg je van ons?

• Een enthousiast, gedreven en jong team dat vooruit wil

• Informele organisatie. Geen politiek of hiërarchisch geneuzel

• Mogelijkheid om allerlei relevante diploma’s te halen (WFT’s, DSI)

• Goede bereikbaarheid (vlak bij metro Amsterdam Bijlmer) 

• Veel zelfstandigheid en vrijheid om je werk zo goed mogelijk te doen

• We groeien hard, dus veel doorgroeimogelijkheden

 

Waar wacht je nog op? 

Solliciteer direct! Daarna doorloop je binnen 2 weken deze stappen: 

Stap 1: Upload je CV en je motivatie 

Stap 2: Gesprek met Bas van Beusekom (directeur) en Erik Everts (manager)

Stap 3: Gesprek met Willianne van Vliet (manager) en Robert Cliff (manager)

Stap 4: Contract ondertekenen en aan de slag!   

 

Enthousiast? 

Altijd al willen werken bij een financial outlaw? Solliciteer dan direct. Vragen? Bel dan gerust met Bianca Walraven 020 – 75 85 380.