Medewerker Managementinformatie

Omschrijving

Brand New Day is een pensioenbank nieuwe stijl… dus gewoon alles online en wel bank maar geen bankiers. Het geld van onze klanten beleggen we voor de lange termijn: pensioen, maar steeds vaker ook gewoon voor een willekeurig doel in de toekomst. Dat beleggen doen we op een wetenschappelijke manier, want met serieus geld voor later moet je niet spelen. Serious money taken seriously, zoals een grote private banking concurrent het stelt. Alleen is serious money bij ons gewoon vanaf een geeltje.


We zijn geen bankiers, maar ondernemers. We hebben dit bedrijf zelf opgericht en zijn geen onderdeel van een andere bank of verzekeraar. Daarin zijn we dus echt anders. En dat merk je ook als je hier rondloopt. We zien vooral kansen, weinig bedreigingen. Nemen snel beslissingen. Rennen onszelf regelmatig voorbij. Gaan ons vaak te buiten aan jeugdige overmoed en bravoure. Maar daardoor groeien we wel exponentieel: we zijn ruim acht jaar oud, maar beheren dik € 2,3 miljard voor dik 230.000 klanten.


We groeien zo hard omdat we alleen maar blije klanten hebben. Dat is onze filosofie: zorgen dat onze klanten enorm blij zijn met hun rekening bij Brand New Day. Dan gaan ze nooit meer weg én raden ze je aan bij anderen. Hoe we dat doen? Dat leggen we je uit als je bij ons aan de slag gaat!


Wie zoeken wij?

Voor onze afdeling Midoffice zoeken wij iemand die cijfermatige orde in de (goed georganiseerde, dat wel) chaos gaat scheppen. Iemand die de vele cijfers en overzichten die er zijn kan samenvatten in overzichtelijke rapportages, zodat het management en de directie onderbouwd beslissingen kunnen nemen. Je bent spin in het web tussen allerlei afdelingen en overlegt met de managers over de beschikbare informatie. En natuurlijk weet je al die cijfers goed te overzien en interpreteren. 

Vereisten

Concreter, in bullets!

> Je bent erg handig met Excel

> Goed cijfermatig inzicht

> Je kunt zelfstandig werken en bent daar niet vies van

> WO denk- en werkniveau (diploma’s zeggen ons weinig, intelligentie spreekt ons aan)

> 4 of 5 dagen in de week

 

Wat krijg je van ons?

> Een enthousiast, gedreven en jong team dat vooruit wil

> Informele organisatie. Geen politiek of hiërarchisch geneuzel

> Mogelijkheid om allerlei relevante diploma’s te halen (WFT’s, DSI)

> Goede bereikbaarheid (vlak bij metro Amsterdam Bijlmer) 

> Veel zelfstandigheid en vrijheid om je werk zo goed mogelijk te doen

> We groeien hard, dus veel doorgroeimogelijkheden

 

Waar wacht je nog op? 

Solliciteer direct! Daarna doorloop je binnen 2 weken deze stappen: 

Stap 1: Upload je CV en je motivatie 

Stap 2: Gesprek met Bas van Beusekom (directeur) en Erik Everts (manager)

Stap 3: Contract ondertekenen en aan de slag!   

 

Enthousiast? 

Altijd al willen werken bij een financial outlaw? Solliciteer dan direct. Vragen? Bel dan gerust met Bianca Walraven 020 – 75 85 380.