Klantmanager PPI

Omschrijving

Vind jij het leuk om eindverantwoordelijk te zijn voor jouw eigen klantportefeuille? En wil jij jouw klanten keer op keer verbazen met jouw topservice? Lees dan snel verder!   

Waarom zoeken we een klantmanager? 

Brand New Day Collectief pensioen is in 2012 opgericht om het op te nemen tegen de grote verzekeraars. Wij geloven dat het anders kan én moet in de financiële wereld. Hoe dan? We willen onze klanten zo tevreden maken, dat ze Brand New Day aanraden bij hun vrienden en familie.  Sinds onze oprichting groeien we ontzettend hard. Onze dienstverlening bieden wij aan inmiddels ruim 90.000 deelnemers en 3.000 werkgevers. We zoeken jou om onze on-Nederlandse service te blijven bieden aan onze klanten. 

 

Wat doe je als klantmanager? 

Klanten verbazen, iedere dag weer. Dat is voor jou geen punt, want jij bent zeer klantgericht en haalt alles uit de kast om jouw klanten op de juiste momenten positief te verrassen. Wij noemen dit ook wel de 9+ service. 

 

Je bent hét aanspreekpunt en van A tot Z verantwoordelijk voor jouw eigen klantportefeuille. Pensioenadviseurs, werkgevers en werknemers kunnen – per telefoon, e-mail en chat - bij jou terecht met al hun vragen. Ook het bezoeken van pensioenadviseurs en werkgevers is onderdeel van jouw functie. 

 

Je bent assertief en ondernemend en schroomt niet om ons uit te dagen. Je draagt proactief verbeteringen aan om de dienstverlening van Brand New Day Collectief pensioen elke dag een stapje beter te maken. Met jouw resultaatgerichtheid, doorzettingsvermogen en communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat jouw plannen worden omgezet in concrete resultaten. Natuurlijk ben je ook  voortdurend op de hoogte van marktontwikkelingen en wijzigingen in bijvoorbeeld wet- en regelgeving.

Vereisten

Jij bent de klantmanager voor Brand New Day als:  

  • Minimaal HBO werk- / denkniveau hebt 
  • Je ervaring hebt en de verantwoordelijkheid neemt in het managen van je eigen portefeuille, het opstarten en inhoudelijk begeleiden van verlengingstrajecten 
  • Je specialistische pensioenkennis hebt en dit kan aantonen door Wft Pensioen of de bereidheid hebt om deze binnen een half jaar te behalen 
  • Je energie krijgt van klantcontact 
  • Je gedreven bent om jezelf continu verder te ontwikkelen, zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak 

   

Dit krijg je van ons  

Natuurlijk bieden wij een passend salaris, een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en 25 vakantiedagen. Maar werken bij Brand New Day is meer: 

  • Werken in een ondernemende omgeving: jonge mensen, informeel en een gezonde dosis ambitie  
  • Vrijheid om jouw eigen oplossingen aan te dragen. Discussies voeren we op argumentatie, niet op hoe lang je al voor ons werkt
  • Verantwoordelijkheid voor je eigen klantportefeuille  
  • Goede bereikbaarheid (vlakbij station Amsterdam Bijlmer Arena)    

 

Waar wacht je nog op?  

Klik op “reageer op deze vacature". Dan doorloop je binnen 3 weken deze stappen:  

Stap 1: Upload je CV en voeg een verrassende motivatie toe  

Stap 2: Gesprek met Jerry de Groot (manager klantenservice) en een collega vanuit het team  

Stap 3: Gesprek met twee collega’s van jouw team en het bestuur  

Stap 4: Contract ondertekenen en aan de slag!      


Vragen? 

Mail naar personeel@brandnewday.nl. Bellen mag ook: 020-75 85 397.