Administratief/Telefonisch Medewerker

Omschrijving

Brand New Day is sinds afgelopen jaar niet alleen een beleggingsinstelling en een verzekeraar, maar ook een bank. We hebben een andere bank overgenomen: Allianz Bank Nederland. Door die overname hebben we er ook ineens heel veel klanten bijgekregen. En al deze klanten moeten overstappen naar onze eigen systemen. Want als jonge fintech zitten we natuurlijk helemaal in de cloud. Om dat te doen, zoeken we nieuwe collega’s die per telefoon en per e-mail onze klanten begeleiden. Ga jij secuur te werk en ben je geduldig aan de telefoon? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

 

Per wanneer?

Per direct en in ieder geval voor de komende 3 maanden. Spreekt deze functie je aan? Dan liggen er ook na de komende 3 maanden misschien wel mogelijkheden op hele andere afdelingen binnen Brand New Day. We groeien namelijk hard! Maar…..eerst even deze klus.

 

Brand New Day?

Er zijn veel banken en vermogensbeheerders, maar er is maar één Brand New Day. We zijn helemaal zelfstandig en maken geen onderdeel uit van een andere bank of verzekeraar: 100% selfmade. Een beleggingsbank nieuwe stijl. Modern, jong, met IT en Klantenservice als kloppend hart. Wij beleggen het geld van onze klanten voor de lange termijn. Denk aan een inkomen voor later, of de bekende clichés: het zeiljacht, de wereldreis of de mooie klassieker. Maakt ons niet uit.

 

We zijn geen bankiers, maar ondernemers. Daarin zijn we echt anders. En dat merk je ook als je hier rondloopt. We zien overal kansen, weinig bedreigingen. Rennen onszelf regelmatig voorbij. Gaan ons geregeld te buiten aan jeugdige overmoed en bravoure. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen en groeien daardoor exponentieel: we zijn pas acht jaar oud, maar beheren eind dit jaar € 2 miljard voor meer dan 200.000 klanten.

Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Flexibele werktijden (minimaal 16 uur, meer werken kan altijd!).
  • Goede bereikbaarheid (vlakbij station Amsterdam Bijlmer Arena).
  • EUR 11 per uur.
  • Een dynamische werkomgeving met veel jonge collega’s die ook van aanpakken weten.
  • Doorgroeimogelijkheden
  • En niet onbelangrijk: een gezonde borrelcultuur