Skip to content

Accountmanager B2B (0-3 jaar ervaring)

Amsterdam, NederlandMarketing & Sales

Functieomschrijving

De Brand New Day-strategie is simpel: zorgen dat onze klanten zó tevreden zijn, dat ze ons aanraden bij hun vrienden en kennissen. Maar klanten – laat staan ambassadeurs, zoals wij ze graag zien – krijg je niet zomaar. Daarom hebben we een team in het leven geroepen dat zich richt op (voornamelijk jonge) bedrijven. Bedrijven die weliswaar snel groeien, maar nog geen pensioen hebben geregeld voor hun medewerkers. Veel van die werkgevers willen best iets regelen, en hebben allemaal zo hun eigen reden waarom ze het nog niet hebben gedaan. Die redenen kennen wij intussen wel, en daarom hebben wij een product ontwikkeld dat aan veel die redenen tegemoetkomt.

Intussen hebben al enige honderden werkgevers bij ons een flexibel pensioen voor hun werknemers geregeld. We voorzien in een behoefte, merken we, en denken onze business verder te kunnen uitbreiden.


Wat doe je als Accountmanager B2B

Als Accountmanager B2B ben je een sociaal dier (relatiebeheer), een beetje een nerd (kennis van zaken) en kan je tegen een stootje (klachtenafhandeling). Maar misschien nog wel belangrijker is gevoel voor ondernemen. Het team is jong en de werkzaamheden zijn nieuw. Je gaat de portefeuille op gestructureerde en nauwkeurige wijze commercieel uitbouwen. Je schakelt net zo makkelijk met de CEO van een tech scale-up, een hr-consultant bij een digitaal bureau of de operations manager van een sportschoolketen, en kan op alle niveaus voor elkaar krijgen wat je wil.

Het team leert elke dag nog hoe aanpak en processen kunnen worden verbeterd. Als luisterend oor voor de klant is jouw input van groot belang. Meedenken en -werken aan de marketing, (sales)procesoptimalisatie, kpi’s en rapportages horen daarbij. Dat doe je natuurlijk niet alleen, het is een ambitieus team. Dat moet ook wel, want deze markt is nieuw voor ons en de verwachtingen zijn hoog.

Ben jij op je best in een jong en ambitieus team vol slimme koppen? Waar de neuzen dezelfde kant op staan en dat zich de komende periode snel zal ontwikkelen? En ben je enthousiast over Brand New Day? Laat dan vooral van je horen.

Vereisten

Dit verwachten we van jou:

 • Hbo- of wo-denk- en -werkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Affiniteit met beleggen en het bedrijfsleven
 • 1-3 jaar relevante commerciële werkervaring
 • Bij voorkeur fulltime beschikbaarheid


En dit krijg je van ons:

 • Een goed basissalaris, pensioenopbouw en een mooie bonusregeling
 • Een goede werklaptop
 • Een intern opleidingstraject waar je de rest van je leven wat aan hebt
 • De mogelijkheid om relevante diploma’s te halen (o.a. Wwft, Wft, ESMA)
 • Organisatiebrede doorgroeimogelijkheden
 • 25 Euro netto per maand te besteden via het platform van YourCampus. Bekostig je hiermee jouw swapfiets, boek je een massage via Treatwell of blijf je fit door een sportschool abonnement af te sluiten? De keuze is aan jou.
 • En ook niet onbelangrijk: maandelijkse borrels en regelmatig goede feestjes


Vragen?

Mail naar Anouk Schilder (hr@brandnewday.nl). Liever even bellen? Dat kan op 020-75 85 380.

of